Momentan suntem in vacanta si nu putem prelua comenzi

Termeni și condiții


Termeni generali


         Hera Fashion este denumirea comerciala a S.C. ANDMAR LUXURY S.R.L., persoana juridica cu sediul in Sat Milosesti, Comuna Milosesti, Strada Unirii nr.3, Judet Ialomita, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J21/461/2019, avand CUI 41258695, numita in continuare S.C. ANDMAR LUXURY S.R.L.
Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.
         In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.hera-fashion.com, S.C. ANDMAR LUXURY S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

         Drepturi de autor


         Continutul site-ului www.hera-fashion.com este proprietatea S.C. ANDMAR LUXURY S.R.L.
         S.C. ANDMAR LUXURY S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.hera-fashion.com, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. ANDMAR LUXURY S.R.L., fara acordul prealabil scris al acesteia.
          Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea S.C. ANDMAR LUXURY S.R.L., sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.
         Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.


         Sesizari


         In cazul in care considerati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: hera_fashion@yahoo.com si va vom raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

         Securitatea datelor personale


         Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de S.C. ANDMAR LUXURY S.R.L. exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii), facturare si pentru livrarea comenzilor.
         Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa S.C. ANDMAR LUXURY S.R.L..
         Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre S.C. ANDMAR LUXURY S.R.L. cu o cerere scrisa, datata si semnata. S.C. ANDMAR LUXURY S.R.L. se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai

         S.C. ANDMAR LUXURY S.R.L. nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

         Politica de confidentialitate


         Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

         Garantia produselor


         Produsele comercializate de S.C. ANDMAR LUXURY S.R.L. nu sunt contrafacute.
S.C. ANDMAR LUXURY S.R.L. garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.
Toate produsele comercializate pe site-ul www.hera-fashion.com beneficiaza de garantia legala de conformitate, care este de 10 zile din momentul primirii produsului.


         Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului


         In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

         Plata si livrarea produselor


         Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

         Livrarea  produselor se face prin reteaua de distributie Nemo Express sau Fan Courier, in 3-5 zie lucratoare. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre S.C. ANDMAR LUXURY S.R.L.
Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda!

         Plata produselor comandate prin S.C. ANDMAR LUXURY S.R.L. se poate face astfel: in numerar la livrare, prin ordin de plata sau online cu cardul bancar.
Plata in numerar* se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.
Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre S.C. ANDMAR LUXURY S.R.L.

         Returnarea produselor achizitionate la distanta


         Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.
Pentru informatii complete privind returnarea unui produs, va rugam sa trimiteti email la hera_fashion@yahoo.com sau sa ne contactati la numarul 0739635047

         Conciliere


         In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de S.C. ANDMAR LUXURY S.R.L., va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: Hera_fashion@yahoo.com. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

         Alti Termeni
         ­­­­­Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si S.C. ANDMAR LUXURY S.R.L. SRL pentru utilizarea acestui site.
S.C. ANDMAR LUXURY S.R.L. verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.
In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.
Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.