Întrebări frecvente

Cine suntem?

O imagine noua a unei croitorii cu peste 15 ani de experienta in domeniul modei. Societatea SC ANDMAR LUXURY SRL având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 41258695, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J21/461/2019, cu sediul în Sat Milosesti, Comuna Milosesti, Strada Unirii nr.3, Judet Ialomita

 

Cum poți comanda?

 

Prin comandă on-line sau telefonic la numărul de telefon - 0739 635 047.

 

Care este prețul?

 

Prețul final plătit de către Client este format din prețul produsului + cheltuielile de expediție și/sau încasare aferente. Toate prețurile aferente produselor și serviciilor comercializate prin intermediul site-ului www.hera-fashion.com sunt exprimate în Lei și conțin T.V.A.

 

Cum poți achita produsele achiziționate?

 

La livrare direct agentului firmei de curierat.

 

 

Livrarea se efectuează prin firma de curierat Fan Courier. Pentru localitâțile aflate în aria de acoperire a rețelei taxa pe colet este de aproximativ 15 lei sau gratuit prin Poșta Română. In cazul în care vă aflați în afara ariei tariful va fi diferit, in funcție de numărul de kilometri suplimentari. Vă rugăm sa ne contactați în cazul unor eventuale întârzieri. Vă informăm că din cauza condițiilor meteo nefavorbaile se pot produce întârzieri pentru livrarea coletelor. Orice comandă ce depășește 200 Lei beneficiază de transport gratuit.

 

Cum poți returna?

 

Produsele se pot returna în termen de 10 zile lucratoare, urmând să primiți contravaloarea prin mandat poștal.