Momentan suntem in vacanta si nu putem prelua comenzi

Întrebări frecvente


Cum stiu ce marime mi se potriveste?

 

Pentru a alege marimea potrivita puteti consulta tabelul de mai jos si de asemenea pentru marimi speciale ne puteti trimite un mesaj pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/HeraFSHN sau pe Instagram: https://www.instagram.com/hera_fshn/

Tabel Marimi Treninguri Dama Hera Fashion

 

Cine suntem?

O imagine noua a unei croitorii cu peste 15 ani de experienta in domeniul modei. Societatea SC ANDMAR LUXURY SRL având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 41258695, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J21/461/2019, cu sediul în Sat Milosesti, Comuna Milosesti, Strada Unirii nr.3, Judet Ialomita

 

Cum poți comanda?

 

Prin comandă on-line sau telefonic la numărul de telefon - 0739 635 047.

 

Care este prețul?

 

Prețul final plătit de către Client este format din prețul produsului + cheltuielile de expediție și/sau încasare aferente. Toate prețurile aferente produselor și serviciilor comercializate prin intermediul site-ului www.hera-fashion.com sunt exprimate în Lei și conțin T.V.A.

 

Cum poți achita produsele achiziționate?

 

La livrare direct agentului firmei de curierat.

 

 

Livrarea se efectuează prin firma de curierat Fan Courier. Pentru localitâțile aflate în aria de acoperire a rețelei taxa pe colet este de aproximativ 15 lei sau gratuit prin Poșta Română. In cazul în care vă aflați în afara ariei tariful va fi diferit, in funcție de numărul de kilometri suplimentari. Vă rugăm sa ne contactați în cazul unor eventuale întârzieri. Vă informăm că din cauza condițiilor meteo nefavorbaile se pot produce întârzieri pentru livrarea coletelor. Orice comandă ce depășește 200 Lei beneficiază de transport gratuit.

 

Cum poți returna?

 

Articolele achiziționate prin intermediul magazinului online Hera Fashion se pot returna conform legii comertului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1. În calitate de consumator (cumpărător) ai dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, de la recepția produsului, însoțite de factură, în ambalajul original, fără semne de uzură sau modificări fizice, prin firma noastră de curierat, la adresa: Bulevardul Chimiei, NR.6, Slobozia, Ialomita. Acest lucru înseamnă că articolele trebuie să aibă o stare intactă, să nu fi fost deteriorate, murdărite, spălate, modificate sau purtate (cu excepţia probării lor).

Ruperea etichetei atașată produsului atrage dupa sine scoaterea produsului din categoria celor returnabile!
Intenția de returnare se va comunica fie  telefonic (+40 734 344 184), fie prin email (hera_fashion@yahoo.com)!


Costurile legate de returnarea articolelor sunt susținute de către Hera Fashion.

In cazul returnării produselor în condițiile de mai sus, Hera Fashion are obligatia să ramburseze sumele plătite de către client, fără a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursării sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 10 zile lucratoare, de la data primirii returului, exclusiv prin transfer bancar, intr-un cont IBAN în RON menționat de către client.


Hera Fashion crează fiecare articol după dimensiunile clientului, oferindu-le astfel, garanția că articolele comandate sunt pe placul clientului și într-o stare impecabilă. În cazul în care produsul prezintă defecțiuni, vă rugăm să ne contactați în maxim 24h printr-un email la adresa hera_fashion@yahoo.com sau telefonic +40 734 344 184 pentru a remedia problema respectivă. Suntem responsabili să vă înlocuim articolul cu unul similar, conform modelului, culorii și mărimii comandate, suportând taxele aferente transportului (tur, retur) după aprobarea sesizării.