Politica de confidențialitate

Operator: S.C. ANDMAR LUXURY S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Sat Milosesti, Comuna Milosesti, Strada Unirii nr.3, Judet Ialomita numar de ordine in Registrul Comertului Nr. J21/461/2019, Cod Unic de Inregistrare CUI 41258695
Contact: e-mail: Hera_fashion@yahoo.com
Cand vizitezi site-ul www.hera-fashion.com sau cand apelezi la serviciile noastre, ne incredintezi datele tale cu caracter personal. Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa iti arate ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Fiind pe deplin constienti de faptul ca datele tale personale iti apartin, facem tot posibilul sa le prelucram in siguranta. Nu oferim informatii unor parti terte fara a te informa.
Prin navigarea pe site-ul www.hera-fashion.com si/sau prin achizitionarea de produse pe site-ul nostru, declari ca ai fost informat in mod adecvat asupra prelucrarii datelor prin parcurgerea acestui document, denumit „Politica de confidentialitate”.
S.C. ANDMAR LUXURY S.R.L. prelucreaza prin intermediul www.hera-fashion.com ("Site-ul") un numar limitat de date cu caracter personal despre dumneavoastra. Prezenta Politica de Confidentialitate ("Politica") descrie datele prelucrate, scopul prelucrarii, modalitatile de prelucrare si drepturile de care va bucurati in calitate de titular al acestor date.

DEFINITII TERMENI
www.hera-fashion.com (sau „Site-ul”) este un site de prezentare si comercializare on line a produselor de imbracamainte, incaltaminte si accessorii. Site-ul este detinut si administrat de S.C. ANDMAR LUXURY S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Sat Milosesti, Comuna Milosesti, Strada Unirii nr.3, Judet Ialomita, numar de ordine in Registrul Comertului Nr. J21/461/2019, Cod Unic de Inregistrare CUI 41258695
Potrivit Legii nr. 677/2001 si a Regulamentului (UE) 679/2016 (aplicabil in Romania din 25 mai 2018), S.C. ANDMAR LUXURY S.R.L., este operator de date cu caracter personal.
„GDPR” reprezinta Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE.
„Date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.
„Prelucrare” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.
S.C. ANDMAR LUXURY S.R.L. poate schimba aceasta Politica de confidentialitate in orice moment. Toate actualizarile si modificarile prezentei Politici sunt valabile imediat dupa notificare, pe care o vom realiza prin afisare pe acest site.